Kurser

Inspirativ målning

Inspirativ målning är ett frigörande sätt att uttrycka sig med färg, form och rörelse. Det är inte resultatet som är målet, utan möjligheten att uttrycka sig själv och sin kreativitet. Det finns inga krav på tankar och prestation. I målningen går du in i din egen skapelseprocess där allt bara sker. Du når dit ord och tanke inte räcker till, in till din egen kärna – ditt sanna jag. Och det är där VI ÄR.

Vi målar på stora papper, t ex baksidan av tapetrullar, med kraftiga färgkritor i vax, vattenfärger i fast eller flytande form och akrylfärg. Det går även bra att måla på målarduk för den som önskar. Penslar, trasor, svampar, spatlar används som redskap vid målningen.

Inbokade datum:
Inga inbokade datum för tillfället. Kontakta mig om intresse finns.

Ta med:
Lunch (ugn, spis och micro finns i lokalen).
Eget material. 
Oömma kläder. 
En del material finns till försäljning på kurserna.

Anmälan:
Martina Levinsson
info@martinalevinsson.se
0706-32 97 58

Inspirativ målning är oberoende av antal kurstillfällen. Du går själv det antal gånger som passar dig och du fortsätter där du avslutade på senaste kursen.

 

 

Vedic Art

Vedic Art är en metod för att hitta den skapande förmågan som finns i varje människa. Genom att introduceras till de 17 principerna, som härstammar från den indiska kulturen där Veda betyder kunskap, startar en kreativ process för att skapa balans, öppna upp seendet och våga vara. Det gäller inte bara inom konsten utan det är applicerbart på livet som helhet.

Genom enkla övningar dämpas aktiviteten i den vänstra hjärnhalvan där intellektet dominerar till förmån för den högra hjärnhalvan som styr all kreativitet. Var och en utgår från sig själv. Inga förkunskaper krävs och du behöver inte ha någon erfarenhet av att måla.

Inbokade datum:
Inga inbokade datum för tillfället.

Ta med:
Lunch (ugn, spis och micro finns i lokalen).
Anteckningsblock och pennor.
Oömma kläder.
Material ingår i priset vid första kurstillfället (princip 1-8). Vid andra (princip 9-13) och tredje tllfället (princip 14-17) får man ta med eget material. En del material finns till försäljning på kurserna.

Anmälan:
Martina Levinsson
info@martinalevinsson.se
0706-32 97 58

Både grundkursen och fortsättningskursen är uppdelade på tre helger vardera, två dagar vid varje tillfälle.