Fritt måleri

Har du en längtan av att uttrycka dig kreativt? Du kanske har en föreställning om att du inte kan måla? Har du aldrig hållit i en pensel, eller är du en erfaren konstnär? Då är fritt måleri perfekt för dig!

I fritt måleri handlar det om att släppa loss kreativiteten utan krav på prestation. Ingenting är rätt eller fel i det fria skapandet, utan du får möjlighet att prova dig fram och testa olika färger, material och tekniker. Det är den kreativa processen och glädjen som står i fokus, inte resultatet! I fritt måleri handlar det om att släppa loss kreativiteten med färg och form. Att uttrycka sig kreativt i en grupp skapar glädje, sammanhållning och en vilja att skapa.

Det är en utvecklande process för den enskilde individen, men också för gruppen i helhet. Ingenting är rätt eller fel i det fria skapandet. Det är istället glädjen att få uttrycka sig utan krav på prestation som står i fokus. Genom några enkla övningar dämpas aktiviteten i den vänstra hjärnhalvan, där intellektet dominerar, till förmån för den högra hjärnhalvan som styr all kreativitet. Var och en utgår från sig själv. Inga förkunskaper krävs och man behöver inte ha någon erfarenhet av att måla. 
Boka här!

 

Prenumerera på mitt nyhetsbrev