fbpx

Intuitiv coaching

Jag är just nu fullbokad för att ta emot nya klienter för enstaka coachingsamtal. Hör av dig om du vill ställa dig i kö, eller om du vill boka in ett kostnadsfritt samtal för att få veta mer om mitt coachingprogram och för att vi ska kunna ta reda på om det passar dig, info@martinalevinsson.se

Jag hjälper dig att frigöra dig från gamla mönster och skapa ditt bästa liv!
Har du en känsla av att du inte kommer vidare i livet? Att du vill få till en förändring, men inte riktigt vet hur? Att du vill ta ansvar för ditt eget liv och din personliga utveckling, men behöver en knuff i rätt riktning?

Jag coachar dig till att finna de svaren du söker. I coachingen använder jag mig av min intuition som ger vägledande information och låser upp blockeringar som har begränsat dig. Jag lyssnar, känner in och ställer, utifrån den informationen jag får till mig, kraftfulla frågor som tar dig till insikter.

Vi har alla svaren inom oss själva, men behöver ibland hjälp med att hitta dit.

Coachingen genomförs via telefon.

Kontakta mig om du har några frågor, eller boka tid här…

 

Recensioner:

”När jag började med coaching hos Martina, så kändes mitt liv ganska hopplöst. Jag hade provat det mesta inom personlig utveckling, men inget verkade fungera. Min självkänsla var låg och jag visste inte vad jag ville med mitt liv eller hur jag skulle göra för att må bra. Efter första samtalet med Martina, så började hoppet komma till mig. Jag upplevde det som att hon kom i kontakt med min själ, som ingen annan hade lyckats med tidigare! Efter varje samtal blev jag mer och mer självsäker och stark i mig själv. Nu känner jag en tillförsikt inför framtiden och jag har gjort upp tydliga drömmar och mål, som jag till och med tror på!”

 

”Jag har länge låtit mitt liv begränsas av rädslor. Jag har nu haft glädjen att ha Martina som coach. Martina är otroligt intuitiv, på mindre än 5 minuter hade vi på ett lugnt och fint sätt kommit in på mitt djup. Hon var inlyssnande på precis vad JAG behövde och följde lyhört med och coachade mig på det sätt som tog mig framåt. Jag fick dessutom med mig flera verktyg som jag kommer ha stor glädje av lång tid framöver. Jag önskar att fler ska få uppleva det jag upplevt. Tack, Martina!!!”

 

Martina är engagerad och hennes intuition är verkligen pricksäker. Hon coachar med hjärta och själ och ser och förstår det som händer mellan raderna. Hon är lyhörd och låter inget passera obemärkt förbi. Hennes coaching tar dig vidare!” 

 

”När Martina har coachat mig har jag känt mig trygg. Hon har en mjuk och uppmärksam känsla i sitt bemötande och hon läste av mig lätt och gav mig puffar i rätt riktning både när det gällde arbetslivet som privatlivet. Att Martina även har en stark intuition kändes som ett perfekt komplement till den traditionella coachningen. Jag kan varmt rekommendera Martina för din coachning.” 

Prenumerera på mitt nyhetsbrev