fbpx

Intuitiv coaching

Jag hjälper dig, som är trött på att sitta fast i gamla mönster och föreställningar, till att våga följa ditt hjärta och skapa ditt bästa liv!
Har du en känsla av att du inte kommer vidare i livet? Att du vill få till en förändring, men inte riktigt vet hur? Att du vill ta ansvar för ditt eget liv och din personliga & andliga utveckling, men behöver en knuff i rätt riktning?

Jag coachar dig till att finna de svaren du söker. I coachingen använder jag mig av min intuition som vägleder dig till din sanning och din inre röst. Jag hjälper dig att låsa upp blockeringar som har begränsat dig. Jag lyssnar, känner in och ställer, utifrån den informationen jag får till mig, kraftfulla frågor som tar dig till insikter.

Vi har alla svaren inom oss själva, men behöver ibland hjälp med att hitta dit!

Coachingen genomförs via telefon.

Skicka ett mail om du vill veta mer om coachingeninfo@martinalevinsson.se

 

 

Recensioner:

”Jag rekommenderar varmt Martinas coachning! Hon engagerar sig verkligen, och det känns i kropp, själ och hjärta. Hon kunde känna av min sinnesstämning och känslor som jag inte ens visste om, eller inte känts vid. Martina har hjälpt mig vidare, bort från det jobbiga ensidiga, bort från alla dagar som såg likadana ut, bort från hopplösheten som jag kände. Jag hade gett upp! Nu kan jag se nya möjligheter, nya vägar att gå. Jag känner mig tryggare nu, modigare, starkare! Martina gav mig hoppet tillbaka, hon fick mig att inse att jag är värdefull och att jag själv kan förändra mitt liv! Och jag har bara börjat! Känner en otrolig tacksamhet som inga ord kan beskriva. TACK MARTINA!!! Nu ska jag leva!”

 

”Martina, Du är fantastisk! Du läser av mig som jag vore en öppen bok, du både lyssnar och känner av exakt vad jag har för behov. Jag har kommit till insikt med mig själv och förstår vad som har hämmat mina behov och känslor. Mina verktyg som du har har givit mig kommer att hjälpa mig att ta mig framåt och få mig att älska mig själv mer och förstå att jag är värd att leva mitt liv fullt ut så som jag vill leva den. Jag kan varmt rekommendera Martina – hon är magisk. Jag kommer definitivt fortsätta att bli coachad av Martina när behovet finns.”

 

”Martina har en otrolig förmåga att nosa upp nyanser i det man säger och hitta de där viktiga punkterna som man inte själv har sett eller funderat på. Det har känts väldigt trygg och genomarbetat. Martina har alltid lyckats hålla en röd tråd eller riktning fast jag själv inte riktigt vetat vart jag ska eller vad jag vill. Jag har fått uppgifter som på något sätt känns livsomvälvande även om uppgiften i sig har varit rätt ”enkel” så har det varit precis det jag behövt. Det har känts väldigt bra med regelbundenheten och uppföljningarna så man inte tappar bort arbetet och får sig en påminnelse. Är så glad och tacksam att jag hoppade på det här!”

 

”Ett genomtänkt, känslosamt, lärande coachingprogram med en professionell, mjuk, äkta coach som jag fått förtroende till. Så många insikter man får, kunskap och verktyg till att forma mitt bästa liv! Denna coaching glömmer jag aldrig. Tack igen!”

 

”Martina är helt fantastisk! Satsa på dig själv och gå hennes coachning program. Martinas coaching är en riktigt bra spark i baken och man känner att den är gjord av kärlek. Rekommenderas för den som vill få ut mer av livet. Den bästa present jag gett mig själv!”

 

”För mig känns det helt ofattbart! Det som jag har försökt jobba med under många, många år för att känna mig hel, det har du lyckats med under bara ett par månader! Nu känner jag mig komplett och hel. Jag upplever att du ser hela mig, min själ, mitt medvetande och min kropp och du ser och upplever även det jag ser och upplever. Jag är så tacksam för att du kom i min väg och för att jag tog steget till att ha dig som coach!”

 

”Martina är en fantastiskt duktig coach! Hon är engagerad, lyhörd, har en stark intuition och är pricksäker. Hon träffar exakt rakt in i min själ och i mitt hjärta. Jag känner mig trygg med Martina och hon hittar snabbt vad det är som gör att jag fastnar i mina tankar. Hon låter inget passera obemärkt förbi. Jag önskade att hon satt på min axel där jag kunde rådfråga eller bli coachad av henne varje dag! Jag kan varmt rekommendera Martina som coach.”

 

”När jag började med coaching hos Martina, så kändes mitt liv ganska hopplöst. Jag hade provat det mesta inom personlig utveckling, men inget verkade fungera. Min självkänsla var låg och jag visste inte vad jag ville med mitt liv eller hur jag skulle göra för att må bra. Efter första samtalet med Martina, så började hoppet komma till mig. Jag upplevde det som att hon kom i kontakt med min själ, som ingen annan hade lyckats med tidigare! Efter varje samtal blev jag mer och mer självsäker och stark i mig själv. Nu känner jag en tillförsikt inför framtiden och jag har gjort upp tydliga drömmar och mål, som jag till och med tror på!”

 

”Jag har länge låtit mitt liv begränsas av rädslor. Jag har nu haft glädjen att ha Martina som coach. Martina är otroligt intuitiv, på mindre än 5 minuter hade vi på ett lugnt och fint sätt kommit in på mitt djup. Hon var inlyssnande på precis vad JAG behövde och följde lyhört med och coachade mig på det sätt som tog mig framåt. Jag fick dessutom med mig flera verktyg som jag kommer ha stor glädje av lång tid framöver. Jag önskar att fler ska få uppleva det jag upplevt. Tack, Martina!!!”

 

Martina är engagerad och hennes intuition är verkligen pricksäker. Hon coachar med hjärta och själ och ser och förstår det som händer mellan raderna. Hon är lyhörd och låter inget passera obemärkt förbi. Hennes coaching tar dig vidare!” 

 

”Martina är fantastisk på att ta fram det som man behöver jobba med! Ibland blir man riktigt överraskad- saker man inte trodde skulle komma upp kommer fram och kan bearbetas. Är så nöjd med coachingen jag fått! Även en gammal tant behöver arbeta med sig själv! Tack!”

 

”När Martina har coachat mig har jag känt mig trygg. Hon har en mjuk och uppmärksam känsla i sitt bemötande och hon läste av mig lätt och gav mig puffar i rätt riktning både när det gällde arbetslivet som privatlivet. Att Martina även har en stark intuition kändes som ett perfekt komplement till den traditionella coachningen. Jag kan varmt rekommendera Martina för din coachning.” 

Prenumerera på mitt nyhetsbrev