fbpx

Coaching

Jag hjälper dig som är redo att uppgradera dig själv och ditt liv till nästa nivå.

Är du högpresterande och tar mycket ansvar? Är det du som ser till att saker och ting blir gjorda, på jobbet, hemma och bland vänner? Kan du ibland känna dig missförstådd? Du har ett ganska bra liv som du ”borde” vara nöjd med, men det känns ändå som om det är något som inte stämmer. När du väl känner efter känns det inte helt rätt i hjärtat. Du är van vid att köra på och hinner inte riktigt reflektera över vad du egentligen vill, men nu har du kommit till en punkt i livet då du vill göra en förändring.

I coachingen använder jag mig av min intuition och inkännande förmåga för att effektivt komma åt det som ligger i ditt undermedvetna och stör. Då kan vi frigöra dig från de blockeringar som begränsar dig, och som du troligtvis har burit med dig hela livet.

Coachingsamtalen genomförs via telefon.

Det kan handla om att…

 • …prioritera dig själv.
 • …ta reda på vad du egentligen vill.
 • …starta eget företag.
 • …utveckla ditt befintliga företag.
 • …bestämma över ditt eget liv.
 • …ha mer energi.
 • …slippa känna att du behöver prestera för att känna dig tillräcklig.
 • …komma i kontakt med din inre sanning.
 • …förbättra dina relationer.
 • …bli fri från dåligt samvete.
 • …tro på dig själv.
 • …älska dig själv.
 • …vara snäll mot dig själv.
 • …bli fri från stress.
 • …våga lita på din intuition.
 • …ta för dig mer av livet.
 • …nå ett konrekt mål.

För mig är det viktigt att du som klient och jag som intuitiv coach fungerar ihop i samtalet.

Skicka en intresseanmälan om du vill ta reda på om jag är rätt coach för dig och om du vill veta mer om coachingen.

 

Recensioner:

”Det känns som att jag är pånyttfödd och jag önskar att jag kontaktat Martina för många, många år sedan! Hon har fått mig inse att jag har ett värde och ett syfte. Hon har hjälpt mig öppna mig mer kommunikativt och ökat förståelsen för mig själv och min omgivning. Att hon dessutom fått mig att inse vad jag älskar och vad som ger mig mening i livet – det är stort! Jag skulle kunna ha henne som coach resten av mitt liv, men känner att jag nu vill försöka stå på egna ben och smälta allt som skett inom mig. Jag rekommenderar Martina av hela mitt hjärta, för utan henne hade jag stått still.”

 

”Att få ha Martina som coach är bland det mest fantastiska jag har upplevt. Inför vårt senaste samtal hade jag varit spänd i hela kroppen som den sista veckan hade satt sig som värk i nacke, axlar och skulderblad och resulterade i en enorm huvudvärk. Inget hjälpte varken värktabletter eller massage. I samtalet med Martina benade vi upp vad som låg bakom spänningarna och värken. Med hjälp av Martinas vägledning kunde jag från att ha varit kall och stel gå till att känna mig varm, mjuk och med energier som flödade genom min kropp. Från att ha varit så spänd med den all den värken gick jag till att känna mig mjuk och avslappnad under ett samtal. Helt fantastiskt och underbart. Tack Martina!”

 

Jag är så tacksam och glad över Martinas coaching! Jag upplevde att jag stod och stampade när jag vände mig till Martina, och jag har uppnått så mycket mer än jag önskade och dessutom på kort tid, via hennes fina, inkännande coaching! Oron, som jag kunde vakna med på morgonen, är nu så gott som borta tack vare förståelsen för var den kom ifrån och de verktyg jag fick med mig att hantera den. Sådant som jag trodde att jag bearbetat lyckades Martina hitta ett djupare svar på, vilket har inneburit en enorm lättnad. Jag känner mig så mycket nöjdare och gladare, mera i fas med mig själv efter coachingen. Större självkärlek och ökat självvärde! Jag rekommenderar varmt hennes coaching!”

 

”Jag rekommenderar varmt Martinas coachning! Hon engagerar sig verkligen, och det känns i kropp, själ och hjärta. Hon kunde känna av min sinnesstämning och känslor som jag inte ens visste om, eller inte känts vid. Martina har hjälpt mig vidare, bort från det jobbiga ensidiga, bort från alla dagar som såg likadana ut, bort från hopplösheten som jag kände. Jag hade gett upp! Nu kan jag se nya möjligheter, nya vägar att gå. Jag känner mig tryggare nu, modigare, starkare! Martina gav mig hoppet tillbaka, hon fick mig att inse att jag är värdefull och att jag själv kan förändra mitt liv! Och jag har bara börjat! Känner en otrolig tacksamhet som inga ord kan beskriva. TACK MARTINA!!! Nu ska jag leva!”

 

”Martina, Du är fantastisk! Du läser av mig som jag vore en öppen bok, du både lyssnar och känner av exakt vad jag har för behov. Jag har kommit till insikt med mig själv och förstår vad som har hämmat mina behov och känslor. Mina verktyg som du har har givit mig kommer att hjälpa mig att ta mig framåt och få mig att älska mig själv mer och förstå att jag är värd att leva mitt liv fullt ut så som jag vill leva den. Jag kan varmt rekommendera Martina – hon är magisk. Jag kommer definitivt fortsätta att bli coachad av Martina när behovet finns.”

 

”Martina har en otrolig förmåga att nosa upp nyanser i det man säger och hitta de där viktiga punkterna som man inte själv har sett eller funderat på. Det har känts väldigt trygg och genomarbetat. Martina har alltid lyckats hålla en röd tråd eller riktning fast jag själv inte riktigt vetat vart jag ska eller vad jag vill. Jag har fått uppgifter som på något sätt känns livsomvälvande även om uppgiften i sig har varit rätt ”enkel” så har det varit precis det jag behövt. Det har känts väldigt bra med regelbundenheten och uppföljningarna så man inte tappar bort arbetet och får sig en påminnelse. Är så glad och tacksam att jag hoppade på det här!”

 

”Jag tycker att det har varit väldigt bra och händelserik coaching och jag känner att det har hänt mycket hos mig både i det inre och yttre. Det har varit bra med de fasta samtalstiderna och uppföljning däremellan. Jag tycker också om att du, Martina, är så inkännande och intuitiv! Det har stämt väldigt bra med det du känt in och sagt”.

 

”En otrolig och spännande resa framåt där man rensar ut gammalt som ej längre behövs och fyller på med nytt. Förändring kan vara både spännande och skrämmande! En trygg coach som hjälper och stöttar mot den stigen som är rätt för dig!”

 

”Det har varit en jobbig period men välbehövlig. Fått så många insikter och förståelse för mig själv som jag inte klarar mig utan. Frågorna mellan samtalen har triggat mig att fortsätta framåt. Det fanns någon i andra änden som undrade hur jag hade det.”

 

”Ett genomtänkt, känslosamt, lärande coachingprogram med en professionell, mjuk, äkta coach som jag fått förtroende till. Så många insikter man får, kunskap och verktyg till att forma mitt bästa liv! Denna coaching glömmer jag aldrig. Tack igen!”

 

”Martina är en mycket seriös coach som man lätt kan anförtro sig till. Jag känner mig trygg och omhändertagen under samtalen med henne. Hon förmedlar genuin trygghet och säkerhet. Man utvecklas garanterat med henne, om man bara vågar släppa taget och lita på processen.”

 

”En fantastisk resa att få växa både i verksamheten och som människa. Martinas fantastiska förmåga att fråga vidare och hitta kärnan till vad det än må vara, vägleda och fira framgångar och lindra motgångar så att det kommer något bra ut det också. Jag kan varmt rekommendera coachning av Martina”.

 

”Martina är helt fantastisk! Satsa på dig själv och gå hennes coachning program. Martinas coaching är en riktigt bra spark i baken och man känner att den är gjord av kärlek. Rekommenderas för den som vill få ut mer av livet. Den bästa present jag gett mig själv!”

 

”För mig känns det helt ofattbart! Det som jag har försökt jobba med under många, många år för att känna mig hel, det har du lyckats med under bara ett par månader! Nu känner jag mig komplett och hel. Jag upplever att du ser hela mig, min själ, mitt medvetande och min kropp och du ser och upplever även det jag ser och upplever. Jag är så tacksam för att du kom i min väg och för att jag tog steget till att ha dig som coach!”

 

”Martina är en fantastiskt duktig coach! Hon är engagerad, lyhörd, har en stark intuition och är pricksäker. Hon träffar exakt rakt in i min själ och i mitt hjärta. Jag känner mig trygg med Martina och hon hittar snabbt vad det är som gör att jag fastnar i mina tankar. Hon låter inget passera obemärkt förbi. Jag önskade att hon satt på min axel där jag kunde rådfråga eller bli coachad av henne varje dag! Jag kan varmt rekommendera Martina som coach.”

 

”När jag började med coaching hos Martina, så kändes mitt liv ganska hopplöst. Jag hade provat det mesta inom personlig utveckling, men inget verkade fungera. Min självkänsla var låg och jag visste inte vad jag ville med mitt liv eller hur jag skulle göra för att må bra. Efter första samtalet med Martina, så började hoppet komma till mig. Jag upplevde det som att hon kom i kontakt med min själ, som ingen annan hade lyckats med tidigare! Efter varje samtal blev jag mer och mer självsäker och stark i mig själv. Nu känner jag en tillförsikt inför framtiden och jag har gjort upp tydliga drömmar och mål, som jag till och med tror på!”

 

”Jag har länge låtit mitt liv begränsas av rädslor. Jag har nu haft glädjen att ha Martina som coach. Martina är otroligt intuitiv, på mindre än 5 minuter hade vi på ett lugnt och fint sätt kommit in på mitt djup. Hon var inlyssnande på precis vad JAG behövde och följde lyhört med och coachade mig på det sätt som tog mig framåt. Jag fick dessutom med mig flera verktyg som jag kommer ha stor glädje av lång tid framöver. Jag önskar att fler ska få uppleva det jag upplevt. Tack, Martina!!!”

 

”Coachingen har verkligen fått mig på rätt spår i livet igen. Jag hade glömt mig själv och körde bara på. Det har gett mig många aha-upplevelser om varför jag känner som jag gör och fått mig att förstå att ge mig själv det jag behöver inte bara ge till andra. Jag tycker om mig själv igen och självförtroendet är tillbaka!

 

”Det har varit en behövlig resa i mitt förflutna, som gett mig ett uppvaknande och en förståelse för vem jag är och allt fantastiskt jag kan göra när jag nu lämnar mina präglingar bakom mig. Har nog inte förstått hur mycket detta har hämmat mig i mitt liv innan. Nu är jag mitt sanna JAG och där ska jag stanna!”

 

Martina är engagerad och hennes intuition är verkligen pricksäker. Hon coachar med hjärta och själ och ser och förstår det som händer mellan raderna. Hon är lyhörd och låter inget passera obemärkt förbi. Hennes coaching tar dig vidare!” 

 

”Martina är fantastisk på att ta fram det som man behöver jobba med! Ibland blir man riktigt överraskad- saker man inte trodde skulle komma upp kommer fram och kan bearbetas. Är så nöjd med coachingen jag fått! Även en gammal tant behöver arbeta med sig själv! Tack!”

 

”När Martina har coachat mig har jag känt mig trygg. Hon har en mjuk och uppmärksam känsla i sitt bemötande och hon läste av mig lätt och gav mig puffar i rätt riktning både när det gällde arbetslivet som privatlivet. Att Martina även har en stark intuition kändes som ett perfekt komplement till den traditionella coachningen. Jag kan varmt rekommendera Martina för din coachning.” 

 

För mig är det viktigt att du som klient och jag som intuitiv coach fungerar ihop i samtalet.

Skicka en intresseanmälan om du vill ta reda på om jag är rätt coach för dig och om du vill veta mer om coachingen.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev