Martina Levinsson

Jag har alltid haft ett stort intresse för personlig utveckling och att se människor växa och hitta sin plats i livet. Jag började själv min personliga resa tidigt. När jag hittade Inspirativ målning, så fann jag ett sätt att uttrycka mig dit ord och tanke inte räcker till. Inspirativ målning är ett kraftfullt sätt att komma närmare sig själv. Jag har målat intuitivt sedan 2004. Jag är utbildad lärare i både Inspirativ målning och Vedic Art. Jag har under åren själv gått kurser runt om i Sverige, främst på Öland på somrarna, men även i Kerala i Indien.

Jag hade min första utställning 2009. Sedan dess har jag ställt ut på flera platser runtom i södra Sverige, som t.ex i Halmstad, Göteborg, Varberg och Borås. Mina tavlor är intuitivt framtagna och jag målar helst i akryl. Jag målar från känslan, inte från tanken, vilket innebär att bilden växer fram under processens gång.

Jag är sedan november 2013 delägare i Galleri Villastaden i Borås tillsammans med Karolina Larsson. Galleriet är sedan oktober 2017 ett mobilt galleri som arrangerar pop-upp utställningar.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev