fbpx

Martina Levinsson

Jag är intuitiv coach och konstnär och jag villl inspirera dig till att skapa ditt bästa liv!

Jag arbetade i IT-branschen, men kände att det fanns ett större syfte i livet än det som fanns inom ramarna, innanför den så kallade boxen. Jag drömde om ett liv som kreativ entreprenör där jag kände en frihet och harmoni. Jag började visualisera, skriva drömdagbok, affirmera och jobba mot det livet, som till slut blev verklighet.

Jag har alltid haft ett stort intresse för personlig och andlig utveckling och att se människor växa och hitta sin plats i livet. Min egen personliga resa påbörjade jag tidigt, redan som 20-åring. Intuitivt måleri var ett av de verktygen som tidigt kom i min väg och där fann jag ett sätt att uttrycka mig dit ord och tanke inte räcker till. Intuitivt måleri är ett enormt kraftfullt sätt att komma närmare sig själv, vilket har funnits med mig under hela min resa.

Att coacha människor till insikter, både med det intuitiva måleriet och den intuitiva coachingen som verktyg, är det som ligger mig varmast om hjärtat. Jag är utbildad livscoach och har över 20 års erfarenhet av personlig och andlig utveckling.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev