fbpx

Martina Levinsson

Jag är kreativ entreprenör, konstnär och coach som vill inspirera dig till att skapa ditt bästa liv!

Jag arbetade i IT-branschen, men kände att livet hade mer att erbjuda. Jag kände att det fanns ett större syfte i livet än det som fanns inom ramarna, innanför den så kallade boxen. Jag drömde om ett liv som kreativ entreprenör där jag kände en frihet och harmoni. Jag började visualisera, skriva drömdagbok och affirmera det livet, som till slut blev verklighet. Som kreativ entreprenör har jag en stor frihet. Friheten att vara mitt sanna jag. Att ha modet och styrkan att vara mig själv i alla situationer och lägen. Att inte låta mitt ego – som står för rädslor och föreställningar – styra mig”.

Jag har alltid haft ett stort intresse för personlig utveckling och att se människor växa och hitta sin plats i livet. Jag började själv min personliga resa tidigt. När jag hittade intuitivt måleri, så fann jag ett sätt att uttrycka mig dit ord och tanke inte räcker till. Intuitivt måleri är ett kraftfullt sätt att komma närmare sig själv. Jag har målat intuitivt sedan 2004.

Jag hade min första utställning 2009. Sedan dess har jag ställt ut på flera platser runtom i södra Sverige, som t.ex i Halmstad, Göteborg, Varberg och Borås. Mina tavlor är intuitivt framtagna och jag målar helst i akryl. Jag målar från känslan, inte från tanken, vilket innebär att bilden växer fram under processens gång.

I april 2019 släpper jag  min första bok, ”Skapa din dröm”. Det är en inspirationsbok där jag vill inspirera dig till att följa dina drömmar och nå dina mål genom att identifiera dina drömmar, genomskåda dina rädslor och manifestera ditt drömliv. I boken finns även skrivsidor där du skriver din egen drömdagbok.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev